Pravila korišćenja

Naša adresa sajta: https://sveoarheologiji.com. Tekstovi na ovoj web adresi su autorski ili su preuzeti sa drugih web stranica. Preuzimanje tekstova sa drugih web stranica je istaknuto linkom ili linkovima koji vode do glavnog sadržaja. Tekstovi su podložni promenama.

Preuzimanje tekstova sa sajta Sve o arheologiji

Preuzimanje sadržaja sa web adrese sajta Sve o arheologiji je zabranjeno bez linkovanja i navođenja izvora. Za potrebe preuzimanja tekstova neophodno je kontaktirati urednika sajta na redakcija@sveoarheologiji.com ili na sveoarheologiji@gmail.com i dobiti odobrenje. Isto važi i za fotografije koje su u našem vlasništvu.

Linkovi sa drugih web lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže linkove sa drugih internet lokacija (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih internet lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu web lokaciju.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu web lokaciju.

Privatnost podataka

Ukoliko ostavite komentar na određeni sadržaj, Vaš komentar će prvo pogledati, a potom odobriti moderator sajta, ukoliko komentar nije uvredljivog karaktera. Postavljeni linkovi u komentaru biće odmah obrisani.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici (ako ih ima) čuvamo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu i ne koristimo ih u nijedne druge svrhe osim da podelimo naš sadržaj sa registrovanim korisnicima na sajtu.

Podelite sadržaj na:
Translate »