Podržite naš rad

Ukoliko želite da podržite naš rad to možete uraditi na više načina:

Angažovanjem: Najviše od svega nam je drago kada ljubitelji arheologije dele naš sadržaj sa drugima, a portali preuzimaju naše vesti navođenjem linka do glavnog teksta ili sajta.

Pišite za nas: Takođe, uvek možete da pišete za nas.

Oglašavanjem: Možete i da nas podržite tako što ćete postaviti naš baner na Vaš sajt. Uvek smo otvoreni i za razmenu banera ali i oglašavanje, reklamiranje i sponzorstvo. Javite se na maja.miljevic-djajic@sveoarheologiji.com da se dalje dogovorimo.

Preuzmite baner i postavite ga kod Vas

Donacijom: Uplatom na Pay pal ili na tekući račun pomažete radu jedinom sajtu o arheologiji u regionu i njegovom daljem razvoju.

Paypal: email: sveoarheologiji@gmail.com

Paypal dugme samo za uplate iz inostranstva

Tekući račun u Banca intesa za Udruženje građana Sve o arheologiji (minimalan iznos 1.000 dinara zbog provizije). Svrha uplate: Donacija.

Dinarski: 160-6000001579051-85

Devizni: Euro 160-6000001579127-51
Dolar 160-6000001579165-34

Donacija preko Patreona (kliknite na ikonicu ispod)

Zašto da nas podržite?

Mi smo trenutno jedini arheološki portal u regionu koji se bavi arheološkim temama, vestima i zanimljivostima iz arheologije. Trudimo se da obaveštavamo javnost svakog dana, a povremeno se prisetimo i starijih otkrića. Za potrebe održavanja sajta neophodna su novčana sredstva (hosting, domen, IT saveti), ali i za njegov dalji rad i napredak.

Tekstovi sa portala se dele i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter)

Sajt postoji od 2019. godine, a poslednjih godinu dana angažujemo se mnogo više zbog toga brojni portali (NatGeo Srbija, Sputnik, Novosti, Danas, Luftika, Blic, B92, Vreme, Live Science, Ancient Origins, Danas, ali i mnogi drugi) prepoznaju naš trud i rad i preuzimaju naše tekstove, a posećenost raste.

Od 21.12.2022. postajemo Medij civilnog društva.

Naše tekstove (oko 10) možete povremeno naći i u štampanom izdanju Kulturnog dodatka Politke.

Portal Sve o arheologiji je dobio i prvu promociju na naučnom radiju – Radio Galaksija. Poslušajte ovde temu emisije Arheologija i društvo.

Zahvaljujući postojanju sajta i tekstovima jedna posebna tema privukla je novinarku sa RTS koja nas je pozvala u jutarnji program RTS da pričamo o tome kako klimatske promene utiču na arheološke lokalitete i artefakte.

Nedavno smo u emisiji Studio znanja-naučna dostignuća porazgovarali o arheološkom otkriću koje je uzdrmalo javnost poslednjih deset godina, kao i o tome šta je to što je atraktivno ljubiteljima arheologije u Srbiji.

U emisiji Studio znanja
Podelite sadržaj na:
Translate »