25/09/2022

Podržite naš rad

Ukoliko želite da podržite naš rad to možete uraditi na više načina:

Angažovanjem: Najviše od svega nam je drago kada ljubitelji arheologije dele naš sadržaj sa drugima, a portali preuzimaju naše vesti uz navođenje linka.

Pišite za nas: Takođe, uvek možete da pišete za nas.

Oglašavanjem: Možete i da nas podržite tako što ćete postaviti naš baner na Vaš sajt. Uvek smo otvoreni i za razmenu banera ali i oglašavanje (sponzorstvo). Javite se mejlom da se dalje dogovorimo.

Preuzmite html banera

<a href=”https://www.sveoarheologiji.com”><img src=”https://sveoarheologiji.com/wp-content/uploads/2022/08/LOGO-BANER.jpg” width=”300″ height=”250″ border=”0″ alt= a>

Donacijom: Uplatom na Pay pal ili na tekući račun pomažete radu jedinom sajtu o arheologiji u regionu i njegovom daljem razvoju.

Paypal: email: sveoarheologiji@gmail.com

Paypal dugme samo za uplate iz inostranstva

Tekući račun: Mobi bank 115-0000000195291-71

Zašto da nas podržite?

Mi smo trenutno jedini arheološki portal u regionu koji se bavi arheološkim vestima i zanimljivostima iz arheologije. Trudimo se da obaveštavamo javnost svakog dana, a povremeno se prisetimo i starijih otkrića.

Tesktovi sa sajta se izbacuju i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter)

Sajt postoji od 2019. godine, a poslednjih godinu dana angažujemo se mnogo više zbog toga mnogi drugi portali (NatGeo Srbija, Sputnik, Novosti, Rts nauka na IG) prepoznaju naš trud i rad i preuzimaju naše tekstove, a posećenost raste.

Naše tekstove možete povremeno naći i u štampanom izdanju Kulturnog dodatka Politke.

Sve o arheologiji je nedavno dobio i prvu promociju na naučnom radiju Radio Galaksija. Poslušajte ovde temu emisije Arheologija i društvo.

Translate »